Tandem ugrás

Fehérvár(Börgönd)

Székesfehérvár, Börgönd, UngarnThe drop zone is located 63 km from Budapest, next to the M7 motorway
Exit altitude:13.000ft


Szekesfehervar,(Borgond)
From the M7 motorway it is necessary to come out at the "Veszprém" (exit 64, Székesfehérvár-Centrum 8 (Hu) Otszogletu zold tabla.svg 63 (Hu) Otszogletu zold tabla.svg). After Székesfehérvár centre the direction. Go approximately 800m-1km and will be a MOL petrol station at your right hand (this is the first petrol station). Before it turn right, go end of the road (this approximately 500m), next again right. This road brings out onto the airport. This a concrete with a bad quality road that it goes under M7 motorway. When you think that you lost your way then on good place you are only be going valiantly and will be a railway and a gate. That is the airport entrance.


Budapesthez a legközelebbi reptér ahol 4000m-ig van légtér.

GPS: Írd be 'SZÉKESFEHÉRVÁRON A BÖRGÖNDI UTAT' és indulj el a várostól kifelé. Kb. 7-8km. Az út végén van a reptér.             NE ÍRD BE A BÖRGÖNDI SPORT REPTERET, mert becsap a GPS!!!
Ha nincs GPS:Az M7 autópályáról le kell jönni Veszprém felé (64-es kijárat Székesfehérvár-Centrum 8 (Hu) Otszogletu zold tabla.svg 63 (Hu) Otszogletu zold tabla.svg). A körforgalomnál is Székesfehérvár centrum az irány. Menj kb. 800m-t és a jobb kezednél lesz egy MOL benzinkút (ez az első kút). A kút előtt fordulj jobbra, menj amíg lehet (ez kb. 300m), aztán megint jobbra. Ez az út kihoz a reptérre. Ez egy rossz minőségű beton út ami átmegy az M7 alatt is, kb 7-8 km hosszú. Amikor azt hiszed, hogy eltévedtél, akkor jó helyen vagy csak menj bátran és egyszer előtted lesz egy vasúti sín meg egy kapu. Az a reptér bejárata.Jelentkezés Ajándékutalvány
Megosztás közösségi portálokon: