Tandem ugrás

VendégkönyvHa véleményed van a csapatról azt megoszthatod másokkal.
Kérlek benneteket ha kérdésetek van akkor írjatok e-mailt vagy hívjatok telefonon: +36 70 382 7987

Bejegyzések száma: 295(0-10)Réka  (2016-09-05 12:13:01)
Jelentkeztünk zuhantunk földet értünk! :) az érzés leírhatatlan és újra kell mennünk hogy végre felfogjuk mi történt először! Laci és Csipsz fantasztikusak vagytok, végig oldottátok a feszkót ami nekem sokat segített! Azóta napközben újra és újra pörög a film az agyamban hogy kizuhanunk a repülő ajtaján és tényleg nincs gondolat, mert azt se tudod hol a föld és az ég!! Nagyon csodásak vagytok, köszönjük az egészet!! Mindenki próbálja ki mert tejóég ez leírhatatlan! Ráugrottunk a térképre és nem hánytam!! Ez nálam nagy szó! :) sok puszi Nektek!! Réka&Máté (Bp.)


Varga Renáta  (2016-09-05 09:45:20)
Sziasztok :)
Ezúton is szeretném megköszönni még egyszer az egész csapat munkáját!
Annyira fantasztikusan csúcsszuper volt, hogy szerintem nem is tudom elég jól kifejezni!! :) Hatalmas élmény, leírhatatlan érzések. Köszönöm, hogy átélhettem és köszönöm a profi videót, ami segít majd abban, hogy újraéljem azt a napot akárhányszor csak akarom.
Love. <3

Reni :)


Barna JUlianna  (2016-08-28 12:06:38)
246.08.20-án ugrottam velük. Régi álmom teljesült. Fergeteges élményben volt részem és nagyon Köszönöm ezt az élményt a Tandem páromnak és persze az egész csapatnak . Még mindig eufórikus állapotban vagyok és dolgozom fel az élményt. Úgy érzem hogy még találkozunk :) Nagyon várom a videót mert a képek nagyon jók. Sok sikert a csapatnak !!! Nagyon köszönöm az élményt!!! Üdv. Judit


Jermann-né Dallos Szilvia  (2016-07-22 20:32:30)
Nagyon régi álmom volt ez az ugrás. Persze akkor még nem tudtam mire vállalkozom!:)
A felkészülés alatt a viccelödés, feszültségoldás nagyon jól sikerült, köszönet az én "szőke hercegemnek" ! Végig a repülés alatt is öntötte belém a lelket (ami valljuk be nagyon kellett! ) Nagyon nagy élmény volt az egész ugrás (már amire emlékszem belöle) amikor kinyilt az ernyő már nagyon élveztem!! Még 1 nappal utána is dolgozom fel az élményt! Várom a videót, és még egyszer köszönet érte!


H. István  (2016-07-05 16:06:32)
Lehetőséget kaptam gyermekeimtől az ugrásra, Ti pedig megvalósítottátok régi vágyam. Veletek ugrottam 2016.07.02-én, és megkaptam azt a felejthetetlen élményt, amit vártam, és kívánok mindenkinek! Ezt a csapatmunkát, ezt a közösséget, ezt a profi munkát, csak elismerni lehet, megköszönni, és TANÍTANI! Soha nem tudom felejteni a profi hozzáállást, kommunikációt, kivitelezést, igazán azt éreztem, hogy minden rólam szól! Köszönet Nektek! Köszönöm Micunak a korrekt felkészítést, az ugrást, soha nem felejtem! Minden elismerésem Nektek, bár lassan két nap elmúlt, de még mindig a hatása alatt vagyok a légkörnek, a kollektívának, és persze az ugrásnak! Csak így tovább, további sikereket kívánok, és vigyázzatok Magatokra, a közúti közlekedésben! A levegőben, és a szervezésben, vendégszeretetben és empátiában PROFIK vagytok, ezt csak vinni kell tovább! Ha bármikor villanyszerelésben segítség kell hívjatok, szeretettel, szívesen, térítésmentesen állok rendelkezésre! Ha ásni kell, segítek abban is&#8230;&#8230;!
Mindenkinek köszönöm, üdvözlettel!

MICUNAK külön köszönök mindent, ezt a profi magabiztos felkészült embert, soha nem tudom felejteni!


Albók Évi  (2016-07-02 01:03:12)
Felejthetetlen élmény és örök emlék!De majd még szeretném frissíteni az emlékezetem :)
Imádtam!
Köszönöm Micu és mindenki!
;)


Lörincz Levente és Lörincz Ildikó   (2016-06-29 08:51:32)
Nagy köszönet az egész csapatnak! Köszönjük a fantasztikus élményt ami egy életre szól! Mindenki nagyon kedves volt és a hangulat nagyon családias! Nagyon várjuk a következő ugrást ;)


Revák Lászlóné ( Erzsike )  (2016-06-18 17:58:46)
Tisztelt Tandem csapat!Köszönöm ezt nagyszerű élményt,amit átéltem,a kiugrásnál ,a levegő szárnyain,és a földet éréskor.Micukám Isteni vagy :D Ezt a csodálatos élményt nem felejtem el még élek.Köszönöm nektek.A videó is jól sikerült: Puszi a csapatnak.Erzsike.


Revák Lászlóné ( Erzsike )  (2016-06-18 17:36:27)
Tisztelt Tandem Csapat!Köszönöm a régen tervezett álmom,végre csodálatos élménnyel gazdagodott.Isteni volt,a kiugrás,a szél szárnyán,a földet érés.Micukám,Isteni vagy :D Köszönöm még egyszer,a csapatnak,üdvözlök mindenkit.Puszi nektek. Erzsike :)


Éliás Veronika  (2016-06-10 11:42:43)
Sziasztok! Köszönöm a tegnapi napot, főleg Micunak :) Remélem nem fáj semmije az utolsó 2 mp miatt :) Örülök, hogy ezt is felírhattam a "Megcsináltam" listára! Mindenkinek üzenem, aki még nem volt, hogy nyugodtan menjetek, tök jó :)Új bejegyzés

Név:
Bejegyzés:
Írd be:
Visual CAPTCHA   Ellenőrző kód:
  Jelentkezés Ajándékutalvány
Megosztás közösségi portálokon: